Afbeelding
Kees van den Heuvel

Muzikaal vermaak voor Nijkerks verzorgingscentrum Sint Jozef

21 april 2020 om 12:54 Corona Coronavirus

NIJKERK Het was zaterdagmiddag een gezellige boel bij verzorgingscentrum Sint Jozef in Nijkerk. Daar draaiden de digitale radiostations Het Kanon van de Veluwe en Lokaal FM Hoevelaken enkele vrolijke platen. Het werd een muzikaal optreden dat met veel applaus werd ontvangen door zorgpersoneel en bewoners.

Kees van den Heuvel

Personeel en bewoners van Sint Jozef hadden van tevoren gehoord dat ze een verzoeknummer mochten aanvragen. En dus klonk er veel muziek van Nederlandse makelij op de Huserstraat en omgeving.

Achter de knoppen zaten initiatiefnemers Erwin van Dijk en Arjan Bos. Zij kondigden aan dat ze zeker drie keer per jaar een dergelijk optreden willen verzorgen met artiesten, coronavirus of niet. Ook in Arkemheen en De Pol willen ze langskomen.

Het optreden werd vooraf gegaan door groeten van zangers Jannes, Ronnie Tober en Willeke Alberti, die het jammer vonden dat ze niet aanwezig konden zijn. Daarnaast werden de bewoners en het zorgpersoneel verwend met een bittergarnituur, koude gerechten en flessen advocaat van lokale ondernemers Peter Bokkers catering, keurslager Tim de Gier en Boni-supermarkt Corlaer.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie