Increase bij top Europese zoekmachine marketingsbureaus

21 april 2020 om 10:50 Nieuws Deel je nieuws

Het Nijkerkse Increase is samen met zusterbedrijf Slimster genomineerd voor de European Search Awards 2020. Ze danken hun nominatie aan een innovatieve strategie op het gebied van zoekmachineoptimalisatie.

Basis voor succes

De nominatie is wederom een bevestiging van de succesvolle samenwerking tussen Increase en Slimster. De afgelopen jaren namen deze lokale partijen al meerdere malen een award in ontvangst voor hun originele strategie op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Deze innovatieve aanpak wordt nu ook op Europees vlak erkend en is een bewijs van de succesvolle samenwerking tussen de twee snelgroeiende Nijkerkse bedrijven.

Martijn van Dijk, mede-eigenaar van Increase en zusterbedrijf Slimster, ziet de hechte samenwerking als basis van succes: “Het is fantastisch om te zien dat we als relatief klein bureau ook op internationaal niveau meedoen. Een groot compliment voor het team. De basis voor dit succes is de hechte samenwerking tussen het team van Increase en Slimster. Deze optimale samenwerking willen wij met alle klanten.’’

Het voordeel van een goede SEO-strategie komt in de huidige situatie goed naar voren: “In deze bijzondere tijden is goed te merken dat een duurzame SEO-strategie je als bedrijf een veel betere basis geeft. Daarom adviseren wij bedrijven altijd te investeren in SEO.”

Klein bureau tussen grote spelers

Het is niet de eerste keer dat Increase zich als relatief kleine speler vestigt tussen grote en meer bekende bureaus. De nominatie voor de European Search Awards is wederom een bevestiging van de kwaliteit die het bureau biedt aan haar klanten. Dit vertaalt zich ook naar groei: in 2019 hoorde Increase bij de top 100 snelstgroeiende bedrijven van Nederland.

European Search Awards

De European Search Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beste zoekmachine marketingbureaus in Europa. De winnaars worden (onder voorbehoud) bekendgemaakt tijdens de uitreiking op 3 september 2020 in Boedapest.

Over Increase

Increase is een digitaal marketingbureau gevestigd in Nijkerk. Later dit jaar staat een verhuizing naar Amersfoort gepland in verband met de snelle groei van de onderneming. Increase vertaalt strategie naar resultaat op het gebied van digitale marketing en e-commerce.

advertentie
advertentie