Artikel AD
Artikel AD Max de Boer

Nieuwe jonge Nijkerkse ondernemer

20 april 2020 om 12:20 Nieuws Deel je nieuws


Geachte meneer/mevrouw,
 
We zitten allemaal in een moeilijke tijd waarin we weinig kunnen, thuis moeten werken en thuis school hebben. Dus dat betekent extra veel vrije tijd. Die vrije tijd heb ik gestoken in het opzetten van mijn eigen bedrijf. Ik droomde er altijd van en nu is het zover de site staat al online www.blendore.nl. 
 
Het idee van het bedrijf:
Herken je dat probleem? Je wilt een lekkere smoothie of protein shake maken met je blender maar de blender is nergens mee naartoe te nemen en super lastig schoon te maken. Daarop heeft Blendore de oplossing, namelijk de Blendore One. De Blendore One is een draadloze oplaadbare blender, compact en ligt in gewicht en daardoor ideaal om overal mee naartoe te nemen. Verder is de Blendore One ook met 1 druk op de knop schoon te maken. De Blendore One is ideaal om als het weer mag naar werk, school, sportschool of naar het strand mee te nemen.
 
 
Over mijzelf:
Ik ben Max de Boer (17 jaar) en ben een jonge Nijkerkse ondernemer, Mijn droom is al sinds kind om mijn eigen bedrijf te hebben. Veel uren werk in nu in een supermarkt om te kunnen investeren in het m'n bedrijf. Verder zit in Utrecht op school en volg daar de opleiding MHBO Marketing & Commerciële Economie.
 

 
Mocht u vragen hebben hoor ik het graag.
 
Met vriendelijke groet,
Max de Boer
 

advertentie
advertentie