Vis wordt vacuüm en gekoeld bezorgd binnen 24 uur
Vis wordt vacuüm en gekoeld bezorgd binnen 24 uur Henk Koelewijn

Uniek concept visoptafel.nl biedt consumenten de mogelijkheid om online verse vis te bestellen in de Nederland en België.

10 april 2020 om 13:54 Nieuws Deel je nieuws

Bunschoten-Spakenburg, 31 maart 2020. Vishandel Heinen & Koelewijn biedt met het concept visoptafel.nl een online platform waarop consumenten een groot assortiment verse vis, gerookte vis en diepvriesvis online kunnen bestellen. Op die manier kunnen visliefhebbers uit Nederland en België met het wegvallen van de fysieke markt in tijden van de Corona-crisis nog steeds genieten van verse vis op tafel.

De maatregelen van het RIVM om de verspreiding van het aantal corona besmettingen in te dammen, raakt ook de Nederlandse en Belgische vissector. Visrestaurants zijn gesloten en ook de ambulante handel staats steeds meer onder druk. Aan consumenten is het advies afgegeven om zoveel mogelijk thuis te blijven en dit is ook op de Nederlandse markten goed te merken. Net als alle andere vishandelaren voelt ook vishandel Heinen & Koelewijn uit Bunschoten-Spakenburg de klappen die het corona virus uitdeelt. Heinen & Koelewijn is namelijk niet enkel werkzaam in de ambulante handel, maar levert ook een breed assortiment vis, schaal- en schelpdieren aan horeca-instellingen en grootverbruikers. Door de huidige corona crisis ligt deze tak van het bedrijf grotendeels stil.

Online inspelen op de huidige behoefte van consumenten 

Vishandel Heinen & Koelewijn zorgt met het concept visoptafel.nl voor een online viswinkel. Via visoptafel.nl kunnen consumenten eenvoudig online vis bestellen en hebben zij de keuze uit meer dan 100 producten. De vis wordt vacuüm en gekoeld verpakt en wordt binnen 24 uur thuisbezorgd. Visoptafel.nl levert naast Nederland ook in Belgie en Luxemburg. Naast het voordeel dat de consument het huis niet uit hoeft, profiteert deze dus ook nog eens van een groter assortiment dan bij de reguliere vishandel op de markt. 

 

advertentie
advertentie