Afbeelding
Harry Koelewijn

Stadsgolf wordt een jaar uitgesteld

8 april 2020 om 12:53 Corona Coronavirus

NIJKERK Rotary Nijkerk heeft besloten om het stadsgolf, dat gepland stond op 4 juli, een jaar uit te stellen. ,,Het zijn rare tijden momenteel waarin veel bedrijven hun manier van werken door de Coronamaatregelen noodgedwongen moet aanpassen. We hebben geen idee hoe dit zich de komende weken of maanden nog gaat ontwikkelen en daarom hebben wij een moeilijk besluit genomen", aldus Bertil van de Ridder namens de organisatie. Volgend jaar op zaterdag 10 juli staat het evenement inmiddels ingepland.

Omdat de komende weken nog onduidelijk zijn qua maatregelen, is het werven van deelnemers stil komen te liggen, meldt de organisatie. De club realiseert zich dat veel bedrijven nu echt andere dingen aan hun hoofd hebben. ,,We willen hen nu niet belasten met het realiseren van een ludieke hole. We willen immers met ons allen niet alleen fysiek, maar ook zakelijk gezond blijven en we realiseren ons dat een Stadsgolf daar wellicht op meerdere manieren nu niet aan bijdraagt", vervolgt Van de Ridder.

Er is inmiddels een nieuwe datum geprikt, die meteen met alle holesponsors is gedeeld. De meeste bedrijven die zich voor dit jaar hadden opgegeven, hebben inmiddels hun deelname voor het realiseren van een hole voor volgend jaar al bevestigd.

Afbeelding
Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie