Afbeelding
ARJEN GERRITSMA GRAPHIC SOUND

Ook Nijkerkse Koningsdag afgelast: 'Gezondheid staat op de eerste plaats'

24 maart 2020 om 06:22 Evenementen Coronavirus

NIJKERK Naar aanleiding van het besluit dat maandag door de overheid werd genomen om alle evenementen en samenkomsten tot 1 juni 2020 te verbieden, bevestigt ook de Oranjevereniging Nijkerk dat Koningsdag in Nijkerk die jaar niet doorgaat. ,,Uw gezondheid en die van onze bestuursleden en vrijwilligers staat bij ons op de eerste plaats."

,,Wij betreuren dat de overheid helaas deze maatregelen heeft moeten nemen maar respecteren en onderschrijven de genomen maatregelen die op dit moment van toepassing zijn", schrijft het bestuur. In de komende dagen zal de vereniging contact opnemen met alle partners om alle reeds gereserveerde attracties en toebehoren netjes af te melden. ,,Uiteraard gaan wij ervoor om Koningsdag 2021 groter aan te pakken."

Ook de activiteiten rondom Bevrijdingsdag gaan door de coronacrisis niet door. ,,Voor Dodenherdenking zullen de mogelijkheden worden bekeken of dit in mogelijk is om dit in een andere setting te organiseren", zo laat de Oranjevereniging weten. Tot slot bedankt de Oranjevereniging alle donateurs voor hun bijdrage dit jaar, evenals de adverteerders die voor dit jaar hadden toegezegd om te adverteren. ,,Natuurlijk vergeten wij niet onze sponsors en anonieme sponsors voor hun
bijdrage dit jaar voor Koningsdag."

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie