Afbeelding
Harry Koelewijn

Stadhuis vanaf maandag weer normaal toegankelijk

20 maart 2020 om 06:18 Politiek

NIJKERK Bezoekers hoeven vanaf maandag niet meer via de zijkant van het stadhuis van Nijkerk het gebouw binnen te komen. Vanaf die dag vindt er weer beperkte dienstverlening plaats in het stadhuis aan de Kolkstraat, maar wel alleen op afspraak. Van 09.00 tot 12.30 uur kunnen inwoners uitsluitend op afspraak terecht voor de aangifte van geboortes en van overlijden en het aanvragen en afhalen van reisdocumenten en rijbewijzen.

De entree van het stadhuis is vernieuwd, nadat een automobilist op 6 maart jongstleden met zijn auto de hal inreed. De entree werd daardoor ernstig beschadigd.

AFSPRAAK Vanwege de coronacrisis vraagt de gemeente mensen om alleen een afspraak te maken als dit echt nodig is. Men kan een afspraak maken via www.nijkerk.eu of door te bellen naar 14 033. Veel producten en diensten kunnen digitaal worden geregeld via de gemeentelijke website. De gemeente beveelt iedereen aan om van deze mogelijkheid gebruik te maken, als het niet echt noodzakelijk is om naar het stadhuis te komen. ,,Wanneer een paspoort pas over een half jaar verloopt, is het niet nodig om alvast een nieuw paspoort aan te vragen."

De komende weken vinden er nog enkele afrondende werkzaamheden plaats in het portaal van het stadhuis. Zo worden het plafond, het raamkozijn en de vloer nog verder hersteld. De verwachting is, dat bezoekers van het stadhuis hier geen last van zullen hebben.

advertentie
advertentie