Wandelaars
Wandelaars Gezondheidscentra Nijkerk

Nijkerk Challenge 2020

12 maart 2020 om 14:24 Overig Deel je nieuws

De Nijkerk Challenge wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd door Stichting Gezondheidscentra Nijkerk. Voor de tweede keer gebeurt dit ook in samenwerking met Nijkerk Sportief en Gezond. Vorig jaar werd dit voor het eerst voor een bredere doelgroep georganiseerd. Dit was met succes. Rond de 70 personen liepen mee met de wekelijkse wandelingen en de slotweek in september 2019. Dit succes willen wij graag voortzetten in 2020. Doet u ook mee?

De Nijkerk Challenge is een uitdaging die een groep mensen samen aangaat, door samen wekelijks te wandelen. Zo werken we toe naar de slotweek die plaatsvindt, na een trainingsperiode van vijf maanden, van woensdag 9 september tot en met zaterdag 12 september. Deelnemers aan de Challenge hoeven geen ervaring te hebben met wandelen of sporten. Naast het wandelen is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan vier beweeg clinics.

Lijkt het jou leuk om voor het eerst deel te nemen aan deze uitdaging of doe je weer mee? Dat kan! De laagdrempelige proefwandelingen van rond de 5 km vinden plaats op dinsdag 7, 14 en 21 april. Deze wandelingen starten om 19:00 uur vanuit De Nije Veste (Oranjelaan). Je hoeft je niet van te voren in te schrijven. Kom gewoon en ervaar het!

Na 21 april heb je de mogelijkheid om elke dinsdagavond en/of zaterdagochtend onder begeleiding mee te wandelen op schitterende plekken in en rondom Nijkerk. Naast dat het bewegen gewoon lekker is, is het samen wandelen ook nog eens een leuke sociale bezigheid, die laagdrempelig is.

Iedereen in Nijkerk die een steuntje in de rug kan gebruiken om actiever te worden, kan meedoen met de Nijkerk Challenge. Volwassenen van elke leeftijd zijn welkom. Ook als je nog niet gewend bent om te wandelen. 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie