Uniek wijnevent op Landgoed de Salentein

11 maart 2020 om 14:54 Evenementen Deel je nieuws

Vier het bestaan van de mooiste wijndruif ter wereld tijdens Malbec World Day en ontvang een gratis kristallen wijnglas bij Landgoed de Salentein!

 

NIJKERK - De Malbec druif is de nationale trots van Argentinië en Landgoed de Salentein – als Argentijns landgoed in Nijkerk, midden Nederland – viert het bestaan van de mooiste wijndruif ter wereld! De hele maand april staat hier in het teken van Malbec. Deze maand start feestelijk tijdens een event in festivalsfeer op zondag 5 april van 14.00 tot 18.00 uur.

 

Het terras van Huis de Salentein vult zich met sfeervolle muziek en een breed palet aan smaakvolle gerechten, zoals Argentijns vlees van Salentein runderen, empanada’s en pizza. Vanuit De Salentein Winetruck worden de mooiste soorten Malbec geschonken – van fruitig en fris tot houtgelagerd en rijp – om te proeven en van te genieten. Een culinaire beleving die je niet wilt missen!

 

De toegang tot Malbec World Day bij Landgoed de Salentein is gratis maar zorg wel dat jouw naam op de gastenlijst staat. Bij aankomst op het event ontvang je dan een gratis kristallen wijnglas om te gebruiken en mee te nemen naar huis.

 

Naast dit unieke event, staat in april de Malbecdruif ook centraal in Restaurant Bodega Salentein. Gedurende deze maand zijn er twee exclusieve acties: een High Wine Special in Restaurant Bodega Salentein en een exclusieve wijndeal in de shop van het restaurant. Reserveren voor het event en meer informatie vind je op: www.malbecworldday.nl.

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie