Privédetective Bartholomeüs moet op zoek naar een verdwenen lichaam.
Privédetective Bartholomeüs moet op zoek naar een verdwenen lichaam. ARJEN GERRITSMA

Musical 'Nobody' in Corlaer College

13 maart 2020 om 07:11 Podiumkunsten

NIJKERK Op zaterdag 18 april wordt er tweemaal een unieke musicalvoorstelling opgevoerd in het Corlaer College, getiteld 'Nobody'. Het verhaal gaat over een privédetective met de naam Ben Bartholomeüs die op een dag wordt benaderd door een opdrachtgever die Kajafas heet. Hij heeft een zaak voor hem. Maar deze klus is anders dan alle andere: Bartholomeüs moet op zoek naar een verdwenen lichaam. De musical is een initiatief van De Levensbron (GKV Nijkerk Oost en West).

In een ongeveer anderhalf uur durende voorstelling worden bezoekers meegenomen in de zoektocht van de detective en zijn assistente. Tijdens de musical is er ruimte voor spel, zang, dans, film en speciale effecten. Regisseur Harold Aalbers: ,,Het mooie van dit project is de verscheidenheid aan talenten die we in konden zetten. We ontdekten bijzondere kwaliteiten bij iedereen die meedeed en dat werkt samenbindend. Daarbij lag ook een uitdaging, om alles in een behapbaar en kloppend verhaal te gieten. Ik denk dat dat gelukt is."

De productie van deze musical is ingestoken als echt gemeenteproject, zo geeft ook initiatiefneemster Dinie Gerritsma aan: ,,Er zijn meer dan 140 mensen betrokken geweest bij de productie van de musical. Het is mooi om te zien hoeveel mensen hun steentje kunnen en willen bijdragen aan deze uitvoering. Het gaat over het paasverhaal en om er zo met elkaar mee bezig te zijn laat je het verhaal echt opnieuw beleven."

De musical Nobody is te zien op 18 april, om 15.30 uur en om 20.00 uur in het Corlaer College in Nijkerk. Tickets zijn gratis te reserveren via www.nobodynijkerk.nl.

advertentie
advertentie