Djops ontvangt keurmerk WSP regio Amersfoort

10 maart 2020 om 11:24 Nieuws Deel je nieuws

Uitzendgroep Djops heeft het keurmerk Inclusief Werkgever van het WerkgeversServicepunt (WSP) regio Amersfoort ontvangen. Werkgevers die laten zien dat zij een inclusieve ondernemer zijn, bijvoorbeeld door het aannemen van werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt, ontvangen het Keurmerk Inclusief Werkgever van het WSP regio Amersfoort.

Sociaal ondernemer
De slogan van Djops: Doen waar je goed in bent geldt niet alleen voor de medewerkers van Djops. Zij volgen deze ook voor de werkzoekenden. Danny Burgwal van Djops probeert voor iedere werkzoekende die bij hem binnenkomt de juiste baan te vinden. “Als mensen laten zien dat ze willen werken, doen we altijd ons best en zetten we ze direct in.” Danny Burgwal ontving het Keurmerk uit handen van accountmanager Khalid Hamimid. In een video ( https://youtu.be/HeVVKyGC3K4 ) vertelt Djops meer over de samenwerking met het WSP regio Amersfoort.

Campagne “Werkgevers met een groot hart. WSP – werkt voor iedereen”
Djops is ambassadeur van de campagne Werkgevers met een groot hart. WSP – werkt voor iedereen. Met deze campagne wil het WSP werkgevers aansporen om bij het zoeken naar passende medewerkers ook eens (vaker) te denken aan mensen met wat meer afstand tot de arbeidsmarkt. Djops draagt als ambassadeur van het WSP deze boodschap uit en zet zich in voor een sociale arbeidsmarkt.

Keurmerk WSP
Het WSP deelt het keurmerk exclusief uit aan ambassadeurs en inclusieve ondernemers. Met het keurmerk laat het WSP zien dat ze deze inzet van de werkgever en de samenwerking waardeert. De werkgevers ontvangen het keurmerk in de vorm van een sticker die zij een plek kunnen geven op hun pand.

advertentie
advertentie