Inschrijving 33e editie Sportmarathon geopend

6 maart 2018 om 09:06 Sport/sport

NIJKERK Bar Sporthal Watergoor organiseert komende zomer voor de 33e keer de 24-uurs sportmarathon in Nijkerk. Het sportevenement start op vrijdag 15 juni om 18.30 uur en stopt traditiegetrouw vierentwintig uur later op zaterdag 16 juni om 18.30 uur. 

Naast gangbare sporten zoals zaalvoetbal, tennis, beachvolleybal, en handbal staan ook andere activiteiten op het programma, zoals tobbedansen, vrachtauto trekken, klaverjassen en met als klapstuk op de vrijdagavond: de playbackshow in Bar Sporthal Watergoor. 

OLYMPISCH De sportmarathon is een bekend evenement onder sportliefhebbers in Nijkerk. „En dat alles met de Olympische gedachte," zegt mede organisator John van de Pol. „Meedoen is belangrijker dan winnen voor de ruim 500 deelnemers."

INSCHRIJVEN De organisatie hoopt ook dit jaar op een volledig bezet deelnemersveld van vijftien teams. Inschrijven voor het evenement kan per e-mail naar info@barwatergoor.nl. De sluitingsdatum voor inschrijving is 31 maart 2018.













Met vriendelijke groet,  


Paul Nolens

Regisserend redacteur Print


0342 - 49 48 18 06 - 131 049 12
 
https://www.linkedin.com/profile/view?id=102580899trk=nav_responsive_tab_profile

DeStadAmersfoort.nl - LeusderKrant.nl - StadNijkerk.nl - DePuttenaer.nl - NieuwsbladDeBand.nl - HetKontaktHarderwijk.nl - HetKontaktErmelo.nl - Veluweland.nl - EdeStad.nl - VeenendaalseKrant.nl - HoogenLaag.nl - NieuwsbladDeKaap.nl - StichtseCourant.nl - SoesterCourant.nl



 


Via de websites van onze titels kunt u uw nieuws aanleveren via de link Deel je nieuws.

---------- Doorgestuurd bericht ----------
Van: <info@barwatergoor.nl>
Datum: 5 maart 2018 om 16:26
Onderwerp: persbericht Sportmarathon
Aan: Ely Hackmann <nijkerk@nieuws.nl>, info@nijkerkerveen.org, p.nolens@bdu.nl, redactie.nnu@persgroep.nl

Heren zouden jullie het persbericht uit de bijlage willen plaatsen?

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

John van de Pol

Organisatie Sportmarathon


Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.


BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

advertentie
advertentie