Oprichter Zakelijk Bezorgd René Krebber
Oprichter Zakelijk Bezorgd René Krebber Sylvia Krebber

Online cateringbestelplatform ‘Zakelijk Bezorgd’ van start

2 maart 2020 om 09:29 Nieuws Deel je nieuws

Bedrijven in de regio Nijkerk / Amersfoort / Leusden / Soest / Utrecht kunnen sinds 1 maart al hun catering 24/7 bestellen via de website ZakelijkBezorgd.nl. Dit online bestelplatform uit Hoevelaken werkt samen met lokale cateraars en biedt een breed aanbod aan smakelijke, duurzame en streekgebonden catering.

‘Zakelijk Bezorgd’ is een online bestelplatform voor catering. Op de website zakelijkbezorgd.nl vinden bezoekers per categorie - ontbijt, lunch, buffet, hapjes, evenementen en barbecues - een zeer uitgebreide menukeuze. De catering die via zakelijkbezorgd.nl wordt besteld komt tot stand in nauwe samenwerking met zorgvuldige geselecteerde lokale cateraars. Het bestelproces is eenvoudig. De bezoeker kiest de gewenste categorie, bijvoorbeeld lunch of buffet, en krijgt direct een overzicht van het assortiment met duidelijke foto’s. Als de bestelling is geplaatst, wordt die vervolgens door de lokale cateraar bereid en op de aangegeven datum en tijdstip bezorgd. De factuur wordt online verstuurd waarmee de klant maximaal wordt ontzorgd. 

Doggy bags

Zakelijk Bezorgd heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Oprichter René Krebber: “Alle aangesloten cateraars onderschrijven onze duurzaamheidsdoelstellingen waaronder het terugdringen van voedselverspilling, het reduceren van CO2-uitstoot en het zoveel mogelijk gebruik maken van lokale en duurzame ingrediënten in hun cateringassortiment. Zo voorkomen de cateraars verspilling door slim in te kopen, ingrediënten die ‘over zijn’ zoveel mogelijk in andere gerechten te verwerken en door doggy bags aan klanten te geven.” Daarnaast hanteert Zakelijk Bezorgd een ‘groene grens’ van 10 kilometer. De cateraar mag alleen binnen die grens van 10 kilometer bezorgen wat onnodig gereden kilometers voorkomt.

Landelijke dekking

De visie van Zakelijk Bezorgd is gebaseerd op een nauwe samenwerking met goede lokale cateraars én gemak voor onze klanten, aldus René Krebber. “Onze ervaring leert dat klanten een uitgebreid assortiment willen, met duurzame, herkenbare streekproducten. Daarnaast wil de klant zoveel mogelijk ontzorgd worden. En dat is precies wat wij doen met Zakelijk Bezorgd. Onze ambitie is om het concept Zakelijk Bezorgd geleidelijk uit te breiden naar andere regio’s tot er uiteindelijk een landelijke dekking is en ieder bedrijf in Nederland via Zakelijk Bezorgd de gewenste catering kan bestellen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie