Aalt Guliker

NSC wint met drie punten verschil van Purmersteijn

29 februari 2020 om 19:30 Voetbal

NIJKERK Purmersteijn kreeg de eerste kans en Van Willige moest meteen handelend optreden, waarbij de keeper geblesseerd raakte aan zijn gezicht. Na een behandeling van een kleine 10 minuten kon de wedstrijd hervat worden. Een mooie opgezette aanval via Jabir,Grovenstein en Martina kwam na een goede pass van de laatste bij Cornelisz die goed binnen schoot. Daarna begon het hard te regenen en dat kwam het spel niet ten goede en zeker bij NSC niet. Het mocht Van Willige bedanken dat het geen 1-1 werd. In de laatste fase van de 1e helft kreeg NSC weer grip op Purmersteijn en wist zelfs de 2-0 te maken.

Wilbert Nusselder

Weer een mooie aanval waarbij Jabir en Cornelisz betrokken waren. Cornelisz zette met een handige pass Martina alleen voor de keeper die beheerst scoorde. Een prima ruststand. Na de thee had NSC de wind tegen en probeerde het over de grond om kansen te creëren. Even leek het 3-0 te worden maar om onverklaarbare redenen ging de goal niet door. Purmersteijn kwam er in de 2e helft maar moeilijk uit en kreeg weinig kansen meer. NSC was een klasse beter en pakte verdiend drie hele belangrijke punten thuis.