Afbeelding
BureauGLD

Politie zoekt getuigen van inbraak in Nijkerk

27 februari 2020 om 06:51 Inbraak

NIJKERK De politie zoekt getuigen van een inbraak bij een speciaalzaak voor tuinmachines aan de Boekdrukkerweg in Nijkerk. De inbraak is gepleegd op zondag 15 december rond 18.20 uur. Het opsporingsprogramma Bureau GLD van Omroep Gelderland heeft woensdag aandacht geschonken aan de zaak.

De inbraak duurde amper vijf minuten, maar het bedrijf is veel spullen kwijt. De zaak mist gereedschap van het merk Stihl, vooral kettingzagen. De politie komt graag in contact met mensen die kettingzagen van dit merk aangeboden hebben gekregen.

Op bewakingsbeelden is te zien hoe twee personen het hekwerk openbreken en vervolgens met een donkerkleurige auto achteruit het terrein van het bedrijf oprijden. Het is niet de eerste keer dat dit bedrijf het slachtoffer wordt van inbraak.

Mensen die informatie willen doorgeven kunnen contact opnemen met de politie via telefoon. 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer). Zaaknummer: 2019558715. Er is ook een tipformulier op politie.nl.

Bron video: Bureau GLD

advertentie
advertentie