Afbeelding
Duurzame relatiegeschenken

Perfect om aan uw relaties te geven: duurzame relatiegeschenken

24 februari 2020 om 16:07 Partnercontent

We worden ons er steeds bewuster van het heit dat de we met z'n allen de natuurlijk flink beschadigen. Hierdoor worden er steeds meer duurzame producten op de markt gebracht en zo ook meer duurzame relatiegeschenken. Duurzame relatiegeschenken zijn in opmars en worden iedere dag populairder. Wanneer u een duurzaam relatiegeschenk aan uw zakenrelaties geeft, laat u zien dat u aan het milieu denkt. Dit geeft een goed signaal af naar uw zakenpartners, klanten én medewerkers. Er komen steeds meer duurzame relatiegeschenken bij, maar welke moet u kiezen? Wij geven u een aantal opties.

CorrectBook
Een CorrectBook is een van de populairste én duurzame relatiegeschenken op dit moment. Wat is CorrectBook? CorrectBook is een uitwisbaar notitieboek, zie het als een soort whiteboard in boekvorm. Het is een eindeloos notitieboek dat u altijd kunt blijven gebruiken. Daarnaast doneert u bij de aanschaf van een CorrectBook gelijk aan schoolprojecten in Afrika. Met de aanschaf van een CorrectBook heeft u dus een geweldig relatiegeschenk voor uw relaties en kinderen in Afrika krijgen nieuwe schoolspullen. Daarnaast is een CorrectBook ook nog eens geheel naar wens te personaliseren. U kunt zowel de voor- als achterkant bedrukken. Wilt u ook bedrukking in de binnenzijde hebben? Geen probleem!

Opvouwbare tas
Veel mensen nemen tijdens het boodschappen doen geen tas mee. Zij moeten dan bijbetalen voor een plastic tas. Deze bijbetaling is er om het milieu te beschermen tegen teveel plastic afval, heel begrijpelijk. Om deze reden is het een goed idee om een duurzaam relatiegeschenk als een opvouwbare tas te geven. Zo'n tas is eenvoudig mee te nemen én ook nog eens goed voor het milieu. De bedrukking van een opvouwbare tas kan op de voorzijde, zo zal uw logo goed naar voren komen. Een erg functioneel en duurzaam relatiegeschenk voor uw relaties dus!

Duurzame bidons
Het is algemeen bekend dat sporten en bewegen gezond is. Vaak maken mensen gebruik van plastic bidons tijdens het sporten, dit is echter niet zo milieuvriendelijk. Tegenwoordig komen er steeds meer meer duurzame bidons op de markt. Deze bidons zijn van topkwaliteit. Duurzame bidons kunnen full colour bedrukt worden met verschillende kleuren voor de dop. Een duurzame bidon is een vrolijk en duurzaam relatiegeschenk waarmee u beweging kunt stimuleren bij uw medewerkers, klanten of zakenrelaties.

Baby Tree
Het ultieme duurzame relatiegeschenk is een heuse boom. De Baby Tree is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo is er appel, peer, kers en pruim. Met een Baby Tree bent u ervan verzekerd dat het boompje zal groeien. Zo kunt u dus lekker geniete van vers fruit op kantoor. De boom zelf is niet te bedrukken, maar de verpakking ervan wel. De Baby Tree is een uniek cadeau en zal door iedere relatie met open armen worden ontvangen.

Bestel gemakkelijk online bij BudgetGift
U vindt een ruim assortiment duurzame relatiegeschenken op BudgetGift.nl. Van pennen en tassen tot bidons. Je vindt het bij BudgetGift. Met duurzame relatiegeschenken laat u zien dat u aan het milieu denkt en dit geeft aan iedere relatie een goed signaal af. Heeft u vragen over duurzame relatiegeschenken? Neem gerust contact op met de klantenservice van BudgetGift. Zij helpen u graag verder.

advertentie
advertentie