Petra de Graaf met haar paard Maranga in actie
Petra de Graaf met haar paard Maranga in actie Jan Schrijver

Verschillende leden van Menclub de Lange Boom strijden zaterdag om het Districtskampioenschap Paarden van het Mendistrict Oost bij het V

5 maart 2018 om 12:51 lokaal Deel je nieuws

Landelijk gezien heeft Nederland vier mendistricten, elk district heeft zijn eigen Indoor-Kampioenschap Dressuur en Vaardigheid waarvoor men zich kan selecteren tijdens het indoorseizoen.
Verschillende leden van Menclub De Lange Boom hebben zich geselecteerd om zaterdag 10 maart de strijd om het Indoor-Districtskampioenschap Paarden aan te gaan.
Henry Bast uit Nijkerkerveen zal in de Dressuur uitkomen in Tweespan paarden klasse M, Gert van den Hoek uit Nijkerk heeft zich geselecteerd voor de Vaardigheid Tweespan paarden Klasse M, Peter van de Steeg zal met twee combinaties uitkomen in de Vaardigheid, met Darona E start hij Klasse L en met Areda verschijnt hij aan de start in de Klasse Z. Ook Petra de Graaf heeft zich geselecteerd met twee paarden voor de Vaardigheid, zij zal met Andor starten in de Klasse M en met Maranga in de Klasse Z.
Het Districtkampioenschap Dressuur en Vaardigheid voor de pony's zal zaterdag 17 maart plaatsvinden bij Manege Luxool in Nijkerk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie