NSC Nijkerk

Oorwassing NSC bij Genemuiden

16 februari 2020 om 13:02 Voetbal

NIJKERK Voetballen tegen Genemuiden is voor NSC altijd garantie voor veel doelpunten. Dit keer echter weinig positief, want de Nijkerkers gingen met maar liefst 7-1 onderuit.

Hoewel de thuisploeg vanaf het begin de wat beter voetballende ploeg was, nam NSC de leiding via Jonathan Martina. Ongeveer vijf minuten later was hete chter al 2-1 nadat Omar Kavak en Nouredinne Boutzamar Nog voor de rust scoorde Jur van Dalfsen de 3-1 en werd duidelijk dat het een zware middag voor NSC zou worden.

De Nijkerkers bleven hoop houden, maar na een kwartier viel de beslissende 4-1 van Ren van Benthem. Daarmee was het verzet van NSC gebroken en kon de thuisploeg soepel uitlopen en scoren. De teller bleef uiteindelijk steken bij 7-1 (2x Van Benthem, 1x Kavak). De forse nederlaag zal NSC moeten verwerken en analyseren, omdat de ploeg zich te makkelijk naar de spreekwoordelijke slachtbank lieten leiden.