Afbeelding
Can-am quad

Heb jij al eens bij een Can-am quaddealer gekeken?

12 februari 2020 om 13:58 Partnercontent

Er zijn verschillende situaties, waarin een quad kopen interessant kan zijn. Denk bijvoorbeeld aan grote boeren- en bouwbedrijven, waar werknemers grote afstanden af moeten leggen. Lopend kost dit te veel tijd, terwijl het niet praktisch is om altijd de auto te nemen. De quad biedt hier een oplossing! Ook kan een quad gebruikt worden om mooie tochten door de omgeving te maken. Een utility quad, zoals die op boerenerven gebruikt wordt, biedt hiervoor niet voldoende comfort. Kijk eens bij een Can-am quaddealer in je omgeving, om te zien welke comfortabele quads geschikt zijn voor ritjes bij jou in de buurt! In dit artikel lees je er meer over.

Mogelijkheden bij een Can-am quaddealer
Een Can-am quaddealer biedt quads zijn, die specifiek bedoeld zijn voor mooie tochten door de omgeving. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Can-am Ryker, in het model 600 of 900. Deze modellen hebben aan de voorzijde twee wielen en aan de achterzijde een los wiel. Het geeft de quad niet alleen een stoere uitstraling, maar zorgt ook voor meer balans op de weg dan bijvoorbeeld een motor. Zeker wanneer je geen motorrijbewijs hebt! Voor het besturen van een quad is het voldoende om je autorijbewijs te hebben. De Can-am Ryker is zodoende een goed alternatief voor een motor!

Can-am quaddealer met de Spyder quad
Vergelijkbaar met de Can-am Ryker, heeft ook de Spyder een stoere en sportieve uitstraling. Het model is eveneens uitgevoerd met twee voorwielen en een los achterwiel. Ideaal om comfortabel langere stukken te kunnen rijden. Het comfort wat de Can-am Spyder quad je geeft, valt niet te vergelijken met dat van bijvoorbeeld een utility quad of een sportuitvoering. Daarbij wordt zowel de Can-am Ryker, als de Spyder uitgevoerd met een krachtige motor. Zo hoef je niet bang te zijn, het overige verkeer niet bij te kunnen houden. Net als de Ryker wordt ook de Spyder in diverse modellen aangeboden. De prijs voor dergelijke modellen quads ligt vaak tussen de 20.000 en 35.000 euro.

Nieuwe quad of occasion kopen bij Can-am quaddealer
De investering in een geheel nieuwe quad bij een Can-am quaddealer kan behoorlijk groot zijn. Om de kosten voor een quad te drukken, kan het interessant zijn om een occasion te overwegen. Dit is een tweedehands quad, waar je vaak nog vele jaren plezier aan kan beleven. In het bijzonder, wanneer je de occasion bij een betrouwbare Can-am quaddealer koopt. Deze dealer zal de quad uitgebreid gecontroleerd hebben op eventuele gebreken. Zo kom je niet voor nare verrassingen te staan na de aanschaf van een tweedehands Can-am quad.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie