Afbeelding
Kees van den Heuvel

Expeditie Afrika helpt bij opening webinar studio in Nijkerk

11 februari 2020 om 10:57 Overig

NIJKERK De bedrijven SkillsTown uit Eindhoven en MOS uit Nijkerk gaan samenwerken op het gebied van professionele webinars. De interactieve webinars zijn live presentaties van zo'n 30 minuten via het internet.

SkillsTown is gespecialiseerd in het ontwikkelen van online trainingen en is landelijk bekend van de TV- en radioreclame 'Vraag het Jochem'. Het bedrijf MOS ontzorgt bestuurders van samenwerkingsverbanden op het gebied van management, secretariaatsvoering, financiën, communicatie en evenementenorganisatie.

De leden van de expeditie Afrika van het Corlaer College uit Nijkerk helpen bij de voorbereiding van de opening van de webinarstudio. Zij worden vertegenwoordigd door de leerlingen (vlnr op de foto) Loïs, Sara en Zoë.

Op 30 maart 2020 is de reis naar Ghana gepland. De leerlingen helpen bij de opbouw van het kindertehuis annex middelbare school Hanukkah dat wordt gefinancierd door Stichting Mariëtte's Child Care. Ook mag de expeditie Afrika een webinar beschikbaar stellen aan een bedrijf in de regio waarbij de opbrengst voor het goede doel zal zijn.

De interactieve opnamestudio wordt gebouwd in Nijkerk bij MOS. Deze week worden de laatste puntjes op de i gezet. De opname-studio wordt ingezet om leden van bijvoorbeeld beroepsverenigingen te informeren. Ook worden webinars gebruikt om klanten van bedrijven te informeren over nieuwste producten en diensten van bedrijven uit de regio.

Door het gebruik van een greenscreen, samen met de nieuwste LED-belichting en unieke software, kunnen alle mogelijke achtergronden worden geprojecteerd. Binnenkort wordt de studio geopend. Wie de opening verricht, is nog een verrassing.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie