Esther van den Brink, Marleen van den Brink, Joy Goosens
Esther van den Brink, Marleen van den Brink, Joy Goosens Hellas Hoevelaken

Goud, zilver en brons voor Hellas Hoevelaken.

5 maart 2018 om 09:29 Sport/sport Deel je nieuws

Zaterdag 3 maart vond de 1ste plaatsingswedstrijd plaats van de 5e en 6e divisie te Arnhem. Maar liefst 22 turnsters van Hellas Hoevelaken deden mee aan deze wedstrijd en hebben hun uiterste best gedaan. Voor drie van deze turnsters leverde dat zelfs een podiumplek op.

In de ochtend was het de beurt aan Joy Goossens. Ze turnde een stabiele wedstrijd en haalde zelfs een 1ste plaats op brug. Met een puntentotaal van 42.200 mocht zij de bronzen medaille in ontvangst nemen. In de middag waren Marleen van den Brink en Esther van den Brink aan de beurt. Marleen en Esther zijn na minstens 5 jaar niet meer geturnd te hebben, dit jaar weer begonnen, wat al een hele prestatie is. Marleen turnde een prachtige sprong en een nette vloeroefening. Met een puntentotaal van 39.100 eindigde zij op een prachtige 2de plaats. Esther, die maar liefst een 1ste plaats op balk en vloer haalde, eindigde met een puntentotaal van 41.550 op de hoogste podiumtrede en mocht daar de gouden medaille in ontvangst nemen.

Prachtige resultaten voor een eerste wedstrijd, ook voor de andere turnsters die deze dag meededen. We zijn supertrots op onze meiden! Op naar de volgende plaatsingswedstrijd op 24 maart.

advertentie
advertentie