Afbeelding
@Willemien van Duinen

Martijn Kuis nieuwe Hoofd Opleiding bij Sparta Nijkerk

7 februari 2020 om 11:54 Voetbal

NIJKERK Met ingang van het seizoen 2020-20201 wordt Martijn Kuis de nieuwe Hoofd Opleiding van v.v. Sparta Nijkerk. Martijn is de opvolger van Rob Schoon, die nu nog Hoofd Jeugdopleiding is.

Hoofd Opleiding is een nieuwe functie, Kuis wordt vanaf komend seizoen op technisch vlak ook verantwoordelijk voor de senioren B/C selectie en het beloftenteam van de club. Verder wordt Kuis verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de jeugdselectiespelers van JO17 tot en met JO23 in de jeugdopleiding en eindverantwoordelijk voor de JO8 tot en met JO16.

,,Met de aanstelling van Kuis tot Hoofd Opleiding hopen we in de toekomst het fundament onder de jeugdopleiding verder te verstevigen en de doorstroming van jeugdspelers naar het eerste elftal te verwezenlijken, wat uiteindelijk ons doel en onze ambitie is", schrijft het bestuur. Kuis is geen onbekende in Nijkerk en omstreken. Hij begon zijn trainerscarrière bij het tweede elftal van NSC, vervolgens werd hij assistent-trainer bij het eerste elftal van deze club. Verder trainde hij de C-1 van Spakenburg, het tweede elftal van CJVV, het tweede team van DVS'33, waar hij het kampioenschap mee behaalde.

advertentie
advertentie