Onderhoud zonnepanelen
Onderhoud zonnepanelen commplot

Zonnepanelenspecialist Youen introduceert Onderhoudscontract

4 februari 2020 om 15:52 Nieuws Deel je nieuws

Om beheerders van installaties met ca. 300 zonnepanelen of meer te ontzorgen bij technische beheer, introduceert zonnepanelenspecialist en EPC-installateur Youen een Onderhoudsovereenkomst. Daarmee structureert de eigenaar periodieke inspecties, monitoring en paneelreiniging.

 

Waarom introduceert Youen deze dienst?

Tijdens contactmomenten met klanten over de installatie van systemen voor zonne-energie, registreerde Youen in toenemende mate vragen over technisch beheer en paneelreiniging. Door technisch beheer te structureren en ten eerste de panelen periodiek te reinigen, verbetert de duurzame opbrengst van een installatie.  Zo’n reinigingsmoment brengt de mogelijkheid voor een belangrijk tweede aspect: de periodieke inspectie. Met de toenemende eisen van verzekeraars is dit een welkome aanvulling.

 

Het belangrijke derde voordeel is een snelle respons op een eventuele storing. Een goed technisch beheer betekent voor een eigenaar een fitte installatie die dagelijks ongestoord zoveel mogelijk duurzame kilowatt-uren produceert. Klanten met een onderhoudscontract betalen geen voorrijkosten. Storingen of downtime kun je dan het beste zoveel mogelijk beperken. Doordat Youen dagelijks de on-line monitoring van een hoeveelheid aan installaties voor haar rekening neemt kan gewerkt worden tegen lage kosten en het maakt een snelle respons op een onvoorziene storing mogelijk. Daarbij kijken de specialisten van Youen ook gelijk goed naar de voordelen van de bij de aankoop beloofde garantievoorwaarden, die moeten wanneer nodig natuurlijk gewoon nagekomen worden, in het belang van de klant.

 

Voor wie is de Onderhoudsovereenkomst bedoeld?

De specialisten van Youen kunnen omgaan met vrijwel alle soorten systemen voor zonne-energie. Het uitbesteden van het onderhoud loont al bij installaties vanaf circa 300 zonnepanelen. Youen wordt door haar klanten gewaardeerd om haar persoonlijke aanpak, om haar specialisme en om haar betrouwbaarheid.

Een specialist van Youen reageert op een aanvraag en maakt vervolgens vrijblijvend een afspraak om met elkaar de installatie te evalueren. Dat is gelijk een goed moment om kennis te maken en vragen te stellen.

Hoe verder?

Youen neemt alleen contact op wanneer gebruikers daarom vragen. Ga daarom naar www.youen.nl/onderhoud en vul een aanvraagformulier in. Mailen kan naar onderhoud@youen.nl. Bellen mag ook naar 085-822 2460.

advertentie
advertentie