Voice wint ruim van hekkensluiter Atlantis

2 februari 2020 om 21:06 Overig Deel je nieuws

De heren van handbalvereniging Voice hebben zonder echt goed te spelen hun thuiswedstrijd tegen Atlantis met 29-12. De hekkensluiter uit Dronten werd eenvoudig opzij gezet in een bij vlagen grimmig duel, waarin zelfs 2 maal direct rood werd gegeven.

Vorige week verraste Atlantis door te winnen van koploper Celeritas, maar al vroeg in de wedstrijd werd duidelijk dat een nieuwe stunt er niet in zou zitten. Na een wat weifelend begin liep Voice in tijdsbestek van 10 minuten naar een 7-1 voorsprong. Voice werd wat slordiger waardoor Atlantis weer een beetje aan kon haken. Bij 10-7 nam Voice weer de regie stevig in handen en werd Atlantis op grote achterstand gezet. Bij rust was het verschil al negen doelpunten: 17-8.

De tweede helft speelde Voice een stuk slordiger. Het ontbrak Atlantis aan kwaliteit om daarvan te profiteren. Ondanks vele fouten liep Voice eenvoudig verder uit. De overwinning kwam geen moment meer in gevaar. Door de 29-12 zege blijft Voice in 2020 nog ongeslagen.