Afbeelding
sc Hoevelaken

Hoevelaken verslaat Veenendaal

25 januari 2020 om 19:43 Voetbal

HOEVELAKEN Hoevelaken is de competitie in 2020 prima gestart. Op eigen veld werd Veenendaal met 2-0 verslagen. De gasten kunnen hun titelaspiraties even in de koelkast zetten, terwijl Hoevelaken op het vinkentouw blijft zitten om alsnog aan te sluiten bij de top.

Een sterke eerste helft leverde maar één treffer op. Na een kwartier benutte Coen Bos zijn derde grote kans door alleen voor de doelman van Veenendaal de 1-0 binnen te schieten.De snelheid van de aanvallers van Hoevelaken was voor Veenendaal duidelijk een probleem, maar het leidde niet tot meer treffers.

In de tweede helft liet Veenendaal zien waarom zij hoog op de ranglijst staan en werd de druk op het doel van Hoevelaken groter. Doelman Luuk Nijman diende echter weinig reddingen te verrichten en hield zijn doel betrekkelijk eenvoudig schoon. Toen Hoevelaken in het laatste kwart weer beter aan voetballen toe kwam, zette Coen Bos met zijn tweede de ploeg op 2-0. De gasten kwamen vervolgens niet verder dan een afgekeurd doelpunt, zodat Hoevelaken zijn eerste duel in het nieuwe jaar afsloot met een 2-0 overwinning.

Waar dat in het verloop van de toekomst verder toe kan leiden, is afwachten, maar de start is in ieder geval sterk.