Een blij Telstar A2 geflankeerd door trainers/coaches en sponsors.
Een blij Telstar A2 geflankeerd door trainers/coaches en sponsors. KV Telstar

Telstar A2 wint ook laatste wedstrijd en is kampioen

3 maart 2018 om 20:35 Sport/sport Deel je nieuws

Wat een korfbalfeest zaterdagmiddag in Sporthal ‘De Slag’ in Hoevelaken. 

De kids van KV Telstar/Dé Register Makelaar A2 speelden hun laatste wedstrijd van dit zaalseizoen tegen KV Elburg.

En wat is er nou mooier dan dit mooie seizoen af te sluiten in je eigen thuishaven voor een goedgevulde tribune. En met kans op….

Het kampioenschap is binnen handbereik. Ook vandaag was er maar één heel simpele doelstelling: winnen! Want bij winst is in ieder geval het (gedeelde) kampioenschap een feit. Verlies zou desastreus zijn. En als ook de grote concurrent volgend weekend een puntje laat liggen, kan je ook zo maar eens alleen kampioen zijn.

De kids lieten zich vandaag weer van hun beste en relaxte kant zien. Alles liep weer zoals het lopen moest. En dat resulteerde na 10 minuten spelen al in een riante 4-0 voorsprong. De tegenstander kwam er niet aan te pas. En na 16 minuten spelen al met 6-0 voor. Waar ging dit heen? Geen vuiltje in de lucht wat dit feest vandaag kon gaan verpesten.
Misschien als extra doelstelling de 20 puntengrens halen met nul tegendoelpunten. Want dan zou coach Max trakteren op taart.
En zo zagen alle toeschouwers een hele mooie wedstrijd van een leuk en fris spelend A2. De punten in het Telstar-kamp bleven in de korf vliegen. En na 60 minuten korfballen was er die geweldige einduitslag: 27-0.

Groot feest!

Een geweldige einduitslag en dus terecht kampioen. Spelers, trainers, supporters, iedereen viel in elkaars armen van vreugde. Wat mooi om dit gezellige en vriendelijke team te mogen zien uitstijgen boven zichzelf met dit mooie eindresultaat.

Bloemen, medailles, applaus, felicitaties, sapjes, taart, wat een lekker feestje na het laatste fluitsignaal.

Coach Leonie & Max bedankt voor wat jullie bereikt hebben met dit team. Maureen (Mc4tekst) en Aart (Rijschool Aart) bedankt voor de sponsoring van dit mooie team.

Bijdrage van Herman van ’t Land

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie