Afbeelding
Gerrit Steen

Smartlappenkoor viert tienjarig bestaan

20 januari 2020 om 13:10 Verenigingen

HOEVELAKEN Met een volledig uitverkocht huis belooft het een happening te worden die nog lang na zal dreunen in Hoevelaken. Op 25 januari viert het Smartlappenkoor 'Uit het leven gegrepen' o.l.v. Joke Marcus haar 10-jarig bestaan met een spetterend optreden in de theaterzaal van Euretco in Hoevelaken.

Gerrit Steen

Er zijn bergen verzet om een daverend programma op poten te zetten, laten Willemijn de Nooij en Cora de Graaf van het Hoevelakense Smartlappenkoor weten. Het belooft een zeer afwisselende avond te worden met als motto: 'Van Amsterdam tot aan Maastricht'. Vóór de pauze zullen de maestro's Aalt Guliker, huisarts Frans van de Velde en Henk Doornhof hun talenten als dirigent laten zien. Zij worden door een deskundige jury beoordeeld.

Diverse plaatsen zullen ná de pauze muzikaal bezocht en bezongen worden. Natuurlijk begeleid door de eigen muzikanten, na de pauze ondersteund door 'Willie en de Billies' en ook Peter Bruijs zal zijn steentje bijdragen. Hierna gaan de stoelen aan de kant en is er feest tot in de late uurtjes. Er wordt al bijna een jaar gerepeteerd voor een avond vol vermaak en zang. 

Het Smartlappenkoor wordt muzikaal begeleid door Tonny Jorritsma, Ans van Voorst, accordeon, Peter Onderwater, accordeon, Cees van Gaalen, banjo en Hans Maas, basgitarist. ,,Ons motto door de jaren heen is 'Vier het leven'. Steeds is er tijdens de repetities in Sportcafé De Slag een hoge opkomst, al met al een gezellige avond en nazitten met koffie of een borreltje aan de bar. Vanaf het begin is het een club mensen die betrokken zijn bij elkaar en lief en leed met elkaar delen," vertelt Willemijn de Nooij. 

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie