Party artiest Johnny Glitter
Party artiest Johnny Glitter Diego de Mol

Nijkerkers figureren in nieuwste videoclip van Johnny Glitter

15 januari 2020 om 12:44 Muziek Deel je nieuws

Het nieuwste nummer 'Springen Springen Springen' van party artiest Johnny Glitter is vanaf vandaag te zien en te beluisteren op website johnnyglitter.nl en op zijn YouTube kanaal. In zijn videoclip roept Johnny het publiek op de verlegenheid te laten varen, lekker gek te doen en een feestje te maken op de dansvloer (of zoals Johnny het zegt 'een feessie maakuh'). Mensen kunnen op de aanstekelijke beatmuziek mee springen, schudden, stappen en zakken. Aan het eind van het nummer hebben ze bijna een complete workout achter de rug. Johnny hoopt dat zijn nummer een carnavalskraker wordt. In de videoclip figureren verschillende Nijkerkers.

Johnny Glitter is een party act van Robert den Hartog. Samen met Youri Steenbergen in de rol van Don de manager vlogt hij wekelijks over zijn komische avonturen als artiest. Don de manager regelt optredens, interviews en ontmoetingen met beroemheden, maar daarbij gaat het steeds geheid mis.

Den Hartog is een multitalent. Hij entertaint het publiek niet alleen als zanger, maar ook als DJ Mr Milow. In zijn repertoire zit electronic dance music, pop, disco, hiphop, rap, percussie en nog veel meer. Den Hartog weet met zijn drive-in shows het publiek mee te krijgen op de dansvloer. 

Den Hartog draait al een tijd mee in de muzieksector. Zo was hij het gezicht van TMF in the Mix. Hij draaide een show voor GoFun, een dochteronderneming van reisorganisatie Corendon dat gespecialiseerd is in partyvakanties voor jongeren. Den Hartog treedt op tijdens het Amsterdam Dance Event en bij het radiostation SlamTV. Ook verzorgt hij shows in het buitenland.

Johnny's nieuwe nummer is door Pro Recordings geproduceerd. Boekingen lopen via organisatiebureau It's Life en het gerenommeerde boekingskantoor Europop.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie