PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Nijkerk

'Nu kan ik blij en positief zijn in een negatieve situatie'

Uitderegio
Foto: Freek Wolff
14 jan 2020, 16:20
Op de brug boven de nieuwe rondweg. ,,Er is veel en lang tegen gevochten, maar nu is het mooi geworden. Ik heb ook lang gevochten, verandering meegemaakt en dat geaccepteerd. Nu is het hier mooi geworden, net als mijn eigen leven.
Op de brug boven de nieuwe rondweg. ,,Er is veel en lang tegen gevochten, maar nu is het mooi geworden. Ik heb ook lang gevochten, verandering meegemaakt en dat geaccepteerd. Nu is het hier mooi geworden, net als mijn eigen leven."
REGIO

Hij was verwoed korfballer en sportman pur sang. Bovendien werkte Hilbert Davelaar (37) met veel vuur als teammanager bij de firma Sweco. Een heel nare val in augustus 2017, met een zware hersenschudding tot gevolg, gooide roet in het eten, waardoor zijn leven een flinke wending kreeg. Maar de Voorthuizenaar zit niet bij de pakken neer. Integendeel. Hij vertelde zijn verhaal aan de Barneveldse Krant.

Ik heb na mijn val zeven weken thuisgezeten, waarna ik weer fulltime ging werken. Drie maanden ging dat best lekker, hoewel ik nog elke minuut hoofdpijn had. Tot nu toe is dat twentyfour-seven niet anders. Maar ik ging er toen gewoon voor, want zo zit ik nu eenmaal in elkaar. Totdat ik het na d..

Freek Wolff
Deel dit artikel via:
advertentie