Overtuigende zege Voice

12 januari 2020 om 20:12 Overig Deel je nieuws

De handballers van Voice hebben afgelopen zaterdag overtuigend van Houten gewonnen. De nummer 4 van de ranglijst werd in eigen huis met 20-33 geklopt.

Eerder dit seizoen verloor Voice de thuiswedstrijd en Houten had voor aanvang maar 2 punten minder. Voice was dus niet gerust op een goede afloop. Houten begon sterk en nam een voorsprong. Voice bleef met moeite bij. Houten verdedigde ver naar voren en Voice had het daar in de beginfase moeilijk mee. Met nog zo’n 10 minuten in de eerste helft kreeg Voice meer grip op de aanvallers van Houten. Ook ging de ploeg steeds beter om met het offensieve verdedigingsspel van de tegenstander. Met een reeks snelle, beweeglijke aanvallen werd Houten op achterstand gezet. Ondanks een lastig eerste kwartier had Voice bij rust al een 12-17 voorsprong.

De eerste tien minuten hield Voice het goede spel vast. De ploeg wervelde en liet Houten geen kans meer. Voice bouwde de voorsprong uit tot een verschil van ruim tien doelpunten. Houten ging halverwege de tweede helft wat compacter verdedigen en Voice werd wat slordiger. Houten kwam weer wat beter in de wedstrijd, maar de overwinning voor Voice kwam geen moment meer in gevaar. Uiteindelijk boekte Voice een onverwachte maar verdiende, ruime zege.