Cabaretduo Eer & Nan
Cabaretduo Eer & Nan Eer & Nan

Sprankelende cabaretvoorstelling Eer & Nan

11 januari 2020 om 12:42 Evenementen Deel je nieuws

Zaterdag 8 februari 2020 houdt Eer & Nan een cabaretvoorstelling VOORUIT,VOORUIT! De opbrengst van deze benefietavond gaat naar Compassion. Zij bevrijdt kinderen van armoede in Tanzania.

Tijdens deze avond word je meegenomen in het turbulente leven van dit cabaretduo. Twee sprankelende jonge meiden die vol verwachtingen en grote dromen het leven ingaan. Eenmaal gesetteld komen ze al gauw in het drukke leven van gezin-werk-kerk, waarbij verwachtingen en verantwoordelijkheden een grote rol spelen. Het leven kenmerkt zich al snel door irrationele gedachten, absurde hersenspinsels en debiele levensmotto’s. Hierdoor heerst er continue angst, paniek, moedeloosheid en verslagenheid. Eer & Nan gaan het gevecht aan, waarbij loslaten en overgave aan God de sleutels zijn om te gaan durven leven.  En er nog van te genieten ook! Stapje voor stapje komen ze vooruit.

De voorstelling wordt gehouden in de Ark, Willem-Alexanderplein 14 in Nijkerk. De entree is vrij. Aanvang 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Na afloop is er gelegenheid voor een hapje en een drankje. Je bent van harte welkom!

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie