Spelersgroep Jozef
Spelersgroep Jozef Musicalgroep Hoevelaken

Kerkzaal De Eshof wordt musicalpodium

9 januari 2020 om 19:52 Podiumkunsten Deel je nieuws

Op zaterdag 15 en zondag 16 februari 2020 vertelt musicalgroep Hoevelaken het wereldberoemde verhaal van Jozef - de dromenkoning (Genesis). Zij doen dit op geheel eigen wijze, daarbij gebruikmakend van het script en de muziek van Gerard van Amstel en Gerard van Midden. Waar de bonte en ultravrolijke Joop van de Ende productie “Joseph and the amazing technicolor dreamcoat” een feelgood musical is, hebben Gerard en Gerard een heel andere insteek gekozen.

Alleen het begin al: de eerste scène speelt zich af na de begrafenis van Jozef. De familie van Jozef blikt terug op zijn bewogen leven. Door flashbacks naar vroeger, komen we steeds meer te weten over Jozef en zijn familie. Jozefs familie zit complex in elkaar. Thema’s als familie-eer, jaloezie, wraak, liefde, trouw, verzoening en vergeving; ze passeren allemaal de revue. Iets van alle tijden dus?

Acteurs en zangers uit Hoevelaken, Nijkerk en omgeving hebben een jaar gerepeteerd om het stuk op de planken te brengen. Kerkzaal De Eshof wordt voor de gelegenheid omgebouwd tot een heus theater. Een muzikaal combo verzorgt de live-begeleiding van het koor en de solisten.

Voorstellingen:
-Zaterdagmiddag 15 februari om 14.00 uur
-Zaterdagavond 15 februari om 19.30 uur
-Zondagmiddag 16 februari om 14.00 uur

Meer informatie en toegangskaarten via www.musical-hoevelaken.nl

advertentie
advertentie