Moeke Nijkerk
Moeke Nijkerk Frances de Ligt

Bites & Business netwerkdiner bij Moeke Nijkerk

3 januari 2020 om 19:51 Nieuws Deel je nieuws

Prik jij, als ondernemende vrouw, een vorkje met ons mee op donderdag 23 januari 19.00 uur bij Moeke in Nijkerk?
De avond is uitsluitend voor ondernemende vrouwen, zowel zelfstandig als in loondienst. In een informele setting en altijd zonder spreker of thema. Alle leeftijden, alle beroepen en alle opleidingsniveau's. We geloven dat iedereen een ander kan inspireren en verder helpen, we hebben immers allemaal ideeën, ervaringen, kennis en een netwerk.

Bites & Business is 6x per jaar op afwisselende locaties voor ondernemende vrouwen in en rond de Veluwe (Regio Barneveld-Nijkerk-Harderwijk-Kootwijk). Elkaar ontmoeten, inspiratie opdoen, kennis delen en elkaar verder helpen middels de enveloppenmethode™. Dit alles onder het genot van lekker eten en drinken. Gun jezelf een nuttige en smakelijke avond met vrouwen onder elkaar. Uw gastvrouwen van de Bites & Business locatie Veluwse Vallei zijn Myra Steens en Frances de Ligt. Inschrijven voor het netwerkdiner kan via: de link.

Wees welkom als introducee. Op elk netwerkavond zijn er deelnemers die voor het eerst zijn. Na een avond deel te hebben genomen, heb je een goed beeld van Bites & Business en beslis je of je lid wilt worden. Kun je deze keer niet? Meld je dan via de website aan voor de nieuwsbrief, dan ontvang je vanzelf de uitnodigingen.

Meer informatie is te vinden op de website,  lees meer over onze opzet en hoe je je kan inschrijven bij de locatie VeluwseVallei. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie