Vijfde editie 2BFit Snertloop komt er weer aan

31 december 2019 om 11:17 Atletiek Deel je nieuws

De vijfde editie van de Snertloop wordt gehouden op zaterdag 11 januari. Ook dit jaar stelt NSC Nijkerk 'de Burcht' beschikbaar als uitvalsbasis voor dit hardloopevenement, georganiseerd door 2BFit Sportcoaching. Evenals voorgaande editie kunnen deelnemers kiezen voor 5 of 10 kilometer door het buitengebied van Nijkerk. Voor de kinderen wordt er een gratis Kidsrun georganiseerd.

De parcoursen van de 5 en 10 kilometer zijn beide exact uitgemeten en voor beide afstanden is tijdsregistratie aanwezig. Deelnemers kunnen gebruikmaken van de kleedruimtes en douches van NSC en na afloop staat er voor iedere deelnemer weer een lekkere kop snert klaar. 

PROGRAMMA De Kidsrun gaat om 11.30 uur van start, gevolgd door de 10 kilometer om 13.00 uur. Vijf minuten later, om 13.05 uur, gaat de 5 kilometer van start. Aansluitend worden de winnaars bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking. 

GRATIS SCHOENEN Deelnemers maken met hun voorinschrijving kans op een gratis paar loopschoenen ter waarde van 125,00 euro bij sportspeciaalzaak Van Sloten.

Na-inschrijven is op de dag zelf ook nog mogelijk in de NSC-kantine. Meer informatie is te vinden op https://www.2bfitsportcoaching.nl/evenementen/snertloop/snertloop-2020/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie