Informatiedag Putten, 4 januari 2020
Informatiedag Putten, 4 januari 2020 Goed Idee Reizen

Maak kennis met het reisaanbod van Goed Idee Reizen via Reisbureau TUI Nijkerk

27 december 2019 om 14:47 Nieuws Deel je nieuws

Dé christelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen kent een verrassend reisaanbod in 2020. De reis organisatie onderscheidt zich door groepsreizen in eigen sfeer. Dit komt o.a. tot uiting in het houden van de zondagsrust. Op deze dag wordt er niet gereisd. Met elkaar wordt een lokale kerkdienst bezocht of de reisleider organiseert een bijeenkomst in het hotel. Op alle groepsreizen reist uw eigen reisleider mee.

Het aanbod van reizen bij Goed Idee Reizen is divers. Bijbelse reizen naar o.a. Israël, Jordanië, Griekenland en Turkije, rondreizen, vaarreizen, vliegreizen en busreizen.

Een reis boeken bij Goed Idee Reizen kan sinds kort ook op één van de TUI-reisbureaus bij u in de buurt. De reisbureaumedewerker staat graag voor u klaar. Onder het genot van een heerlijk kop koffie krijgt u persoonlijk advies.

In januari organiseert Goed Idee Reizen reisinformatiedagen, in o.a. Putten (4 januari), Hardinxveld-Giessendam, Tholen en Ede. Meer informatie over locatie en tijd vindt u terug op www.goedideereizen.nl
Op een reisinformatiedag worden presentaties gehouden over de reisbestemmingen. Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies. U kunt ook kennismaken met uw reisleider.

Goed Idee Reizen is een dochteronderneming van TUI Nederland. Een sterke moedermaatschappij staat achter het reisproduct van Goed Idee Reizen.

Wij heten u van harte welkom op bij Reusbureau TUI Nijkerk, Singel 2.

Informatiedag Putten, 4 januari 2020
advertentie
advertentie