Leerling tijdens wedstrijd
Leerling tijdens wedstrijd Ben Haven

Eerste paardenkampioenschappen Aeres VMBO Nijkerk een succes

19 december 2019 om 14:27 Onderwijs Deel je nieuws

NIJKERK – Dinsdag 17 december 2019 was het zo ver, de eerste dressuur kampioenschap van Aeres VMBO Nijkerk bij Ruitersportcentrum Kraaij.

Voor dit kampioenschap hebben 30 leerlingen zich opgegeven om te strijden voor de bekers. Er werd op verschillende niveaus gereden van beginnend tot gevorderde. Iedereen met enige ervaring mocht zich inschrijven, op een paard of pony van Ruitersportcentrum Kraaij. Het was ook mogelijk om een eigen pony of paard mee te nemen en hier de wedstrijd mee te rijden.

Met behulp van een aantal collega’s van Aeres VMBO Nijkerk en Ruitersportcentrum Kraaij is de wedstrijd soepel verlopen en heeft iedereen een mooie, leuke, sportieve middag beleefd. Naast de organisatie waren er ook veel familie en vrienden aanwezig, hierdoor werd bij enkele deelnemers wat wedstrijdstress weggenomen. Natuurlijk bleef het spannend wie de beker ging winnen. Uiteindelijk werd de een finale gereden tussen de twee ruiters met de hoogste score. Uiteindelijk heeft Thirsa Veldhuizen de wisselbeker mee naar huis mogen nemen. Haar naam zal op de beker komen te staan. Aeres VMBO Nijkerk kijkt terug op een succesvolle middag die zeker voor herhaling vatbaar is.

Uitreiking kampioenschap
advertentie
advertentie