Afbeelding
Heinen & Hopman

Heinen & Hopman hoofdsponsor nieuwe mini-veld Sparta

16 december 2019 om 10:31 Zakelijk

NIJKERK Sparta Nijkerk heeft met Heinen & Hopman een meerjarige sponsorovereenkomst afgesloten die de aanleg van het nieuwe mini-veld op De Ebbenhorst (mede) mogelijk maakt. Onlangs opende Sparta een nieuw kunstgrasveld en toverde met medewerking van gemeente, sponsors en vrijwilligers ook de 'oefenhoek' om tot een mini-arena voor de allerkleinsten. Sponsormanager Rijk Veer werkte samen met Eric van Dijk van Heinen & Hopman een plan uit en binnenkort neemt Sparta Nijkerk het veld in gebruik.

Het Spakenburgse bedrijf ondersteunt de club al jaren, maar zocht nu naar een mogelijkheid om de jeugd een duw in de rug te geven. Voorzitter Johan Evers toonde zich bijzonder verguld met de sponsoring namens Heinen & Hopman en sprak de hoop uit dat de naam van het bedrijf via de exposure rond het veld op de juiste wijze zal worden uitgedragen.

LOGISCHE STAP Heinen & Hopman is sinds de oprichting in 1965 uitgegroeid tot een internationale specialist in klimaatinstallaties aan boord van alles wat vaart of drijft. Ook regionaal levert Heinen & Hopman alle denkbare installatietechnische systemen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. ,,Buiten het feit dat wij de sport in het algemeen en voetbal in het bijzonder een warm hart toedragen komen wij graag in contact met de regio. Natuurlijk vertellen wij graag wat wij doen en waar we goed in zijn, maar jong talent kunnen wij een unieke kans bieden om bij ons bedrijf aan de slag te gaan. Er zijn diverse mogelijkheden om via onze bedrijfsschool uit te groeien tot specialist in ons vakgebied. Dat wij bij Sparta Nijkerk nu vooral de jeugd proberen aan te spreken, is voor ons een logische stap. Hopelijk zetten een hoop jongeren de stap naar ons. Binnenkort is er een open avond bij ons bedrijf om de mogelijkheden met eigen ogen te bekijken. Meer informatie hierover vind je op werkenbijheinenhopman.nl," aldus Constantijn Hopman, directeur van Heinen & Hopman.

NIEUW JEUGDVELD Rijk Veer voegt eraan toe: ,,Het is natuurlijk prachtig dat we als Businessclub ook in gesprek komen met bedrijven die andere geledingen als ons eerste team binnen de club willen steunen. Ik ben er trots op dat wij in het verleden ook een Jeugdsponsor en Verenigingssponsor hebben weten vast te leggen en nu dus Heinen & Hopman bereid hebben gevonden ons nieuwe jeugdveld mogelijk te maken."

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie