Decemberzegels
Decemberzegels nvt

Decemberzegels van Inclusief Gresbo Post succes

11 december 2019 om 09:55 Nieuws Deel je nieuws

11 december 2019 – In 2017 heeft Inclusief Gresbo Post voor het eerst haar eigen decemberzegel uitgebracht. Wegens groot succes is ook dit jaar de zegel verkrijgbaar van 19 november tot en met 4 januari. Daarnaast is het aantal inlever- en verkooppunten enorm uitgebreid. Er zijn verkooppunten in Nunspeet, Doornspijk, Oldebroek, Elburg, ’t Harde, Wezep, Harderwijk, Ermelo, Putten, Nijkerk en Zeewolde.

Bijzonder aan deze decemberzegel is dat de consument goedkoper uit is dan met een reguliere zegel. Daarnaast is de consument door het kopen van deze decemberzegels lokaal sociaal verantwoord betrokken. De postbodes van Inclusief Gresbo Post zijn immers grotendeels mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De post met een decemberzegel van Inclusief Gresbo Post moet wel ingeleverd worden bij één van de inleverpunten van Inclusief Gresbo Post. Deze zijn te vinden op www.VeluweZegel.nl

Momenteel zijn de Decemberzegels een groot succes. Bestel ze nu op www.VeluweZegel.nl en u heeft de zegels binnen twee werkdagen in huis! Hier kunt u ook de inleverpunten bij u in de buurt vinden.

Een decemberzegel van Inclusief Gresbo Post kost € 0,69 en zijn per 10 te koop. Bestel ze snel op www.VeluweZegel.nl.

advertentie
advertentie