Afbeelding
IMC Computer Products

IMC Computer Products wordt Gflex

9 december 2019 om 10:45 Zakelijk

NIJKERK Ondernemer Nico Fiegen maakte afgelopen zaterdag na een thuiswedstrijd van Sparta Nijkerk in het sponsorhome van de club bekend dat zijn bedrijf IMC Computer Products B.V. overgenomen is door Gflex B.V. Beide ICT-bedrijven zijn gevestigd in Nijkerk.

IMC zal de komende maanden integreren met Gflex B.V. waarbij alle medewerkers hun banen behouden. Gflex B.V., het bedrijf van Gerwin Eersen (39 jaar) uit Putten, verhuisde begin 2018 van Putten naar Nijkerk en kent een sterke groei. Dit jaar neemt het IMC Computer Products B.V. uit Nijkerk over. IMC, het bedrijf van Nico Fiegen (59 jaar), is 28 jaar actief in de ICT-branche en onder andere gespecialiseerd in HP hardware waar het tevens een gecertificeerde partner van is. Beide bedrijven werken al samen bij elkaars klanten.

Sinds 29 november is de overname afgerond. IMC integreert met Gflex en zal op termijn verhuizen naar het pand van Gflex. Ook zal IMC op termijn volledig onder de naam Gflex opereren. Alle medewerkers behouden hun banen. Nico Fiegen blijft actief bij Gflex en zal zich richten op de relatiebeheer en verkoop. Gflex bestaat na de overname uit 21 personeelsleden en biedt een compleet scala aan ICT-diensten, waaronder hosted diensten, cloud oplossingen, hardware en netwerkarchitectuur. Daarnaast ondersteunt het bedrijven met de bijbehorende onderhouds- en servicewerkzaamheden.

advertentie
advertentie