Ria Fennema en Fester Medendorp te midden van een aantal kinderen op een van de projecten van Blessed Generation in Kenia. Op zaterdag 14 december geeft Ria Fennema een presentatie in de Wagyu Boerderij, Schremmersteeg 14 Putten, 18.30 uur.
Ria Fennema en Fester Medendorp te midden van een aantal kinderen op een van de projecten van Blessed Generation in Kenia. Op zaterdag 14 december geeft Ria Fennema een presentatie in de Wagyu Boerderij, Schremmersteeg 14 Putten, 18.30 uur. Marie Verheij

Ria Fennema houdt presentatie over "Blessed Generation" in Kenia

25 november 2019 om 21:17 Maatschappelijk Deel je nieuws

Ria Fennema, van oorsprong docente, vestigde zich in 2001 vanuit het Friese Hurdegaryp permanent in Kenia om daar een weeshuis over te nemen in Ruiru, vlakbij Nairobi. In 2004 kwam Ria's man Fester Medendorp naar Kenia. Samen bouwden zij de hulp aan kansarme kinderen verder uit. Inmiddels draaien de hulpprogramma's van Blessed Generation op drie locaties in Kenia: te weten Ruiru, Malindi en Niamyra. Er is ook een outreachprogramma. In totaal helpt de Blessed Generation 800 kinderen. Sinds jaar en dag steunt onder andere de Nijkerkse serviceclub Inner Wheel Nijkerk projecten van Blessed Generation. Verschillende leden van Inner Wheel Nijkerk zijn al eens afgereisd naar Kenia en zodoende weten zij dat Ria en Fester samen met Keniaanse medewerkers en in nauwe samenwerking met de Keniaanse kinderbescherming zich met hart en ziel inzetten om kansarme kinderen opvang en onderwijs te geven. In december is het gezin van Ria en Fester in Nederland om bekendheid te geven aan het werk. “De impact” is het thema wat centraal staat in de presentatie die Ria geeft voor Nijkerk en omstreken: zaterdag 14 december, locatie: Wagyu Boerderij, Schremmersteeg 14, Putten, Tijd: 18.30-20.30 uur, inclusief een Wagyu-burger met friet. Wie meer wil weten: 06-13414806. Op de website www.blessedgeneration.nl is het nodige te lezen over Blessed Generation.

advertentie
advertentie