Eenvoudige zege Voice

24 november 2019 om 20:37 Overig Deel je nieuws

De handballers van Voice ontvingen afgelopen zaterdag het hoog geklasseerde RKDES uit Kudelstaart. Door een uitstekende tweede helft werd het verschil gemaakt. Uiteindelijk won Voice met ruime cijfers: 23-8.

Voice begon geconcentreerd en pakte vanaf het beginsignaal het initiatief. Het niveau lag hoog en Voice nam gelijk een voorsprong. RKDES ging mee in het spel en hield de achterstand beperkt. Zo ontspon zich een wedstrijd op hoog tempo die boeiend was, zonder dat er veel gescoord werd. Door een doelpunt vlak voor rust lukte het Voice een klein gaatje te slaan. Halverwege was het 10-6.

In de tweede helft vergrootte Voice de voorsprong al snel. RKDES had meer moeite met scoren. Het uitvallen van één van de meest dreigende spelers aan de kant van de ploeg uit Kudelstaart maakte het voor de gasten nog lastiger. Voice bleef wel scoren en zette RKDES op een grote achterstand. Uiteindelijk kreeg de thuisploeg in de tweede helft slechts twee tegentreffers. Zo won Voice eenvoudig de tweede thuiswedstrijd van het seizoen met 23-8.