sc Hoevelaken viert de 1-1 van Coen Bos in het duel tegen Blauw Geel'55, dat in 2-2 eindigde Robert Kreuning

Hoevelaken speelt gelijk tegen Blauw Geel'55

23 november 2019 om 20:01 Voetbal

HOEVELAKEN sc Hoevelaken had bij winst tegen Blauw Geel'55 gedeeld koploper kunnen worden. Dat lukte echter niet omdat de ploeg van Harry Oussoren in het thuisduel bleef steken op een 2-2 eindstand. Het is echter ongemeend spannend in de top van de derde klasse, waar Hoevelaken nu twee punten achterstand heeft op koploper Veenendaal.

Na enkele minuten keek Hoevelaken tegen een 0-1 achterstand aan. Na een botsing tussen centrale verdediger Joost van den Heuvel en rechter vleugelverdediger Edwin Duijst kon Bryan van Loenen scoren voor de gasten. Hoevelaken herstelde zich goed en was de beter voetballende ploeg. Het overwicht leverde echter slechts twee doelpunten op van Coen Bos. Het spel en de 2-1 voorsprong gaf echter veel vertrouwen in een goed resultaat.

Na de rust zette Blauw Geel'55 de thuisploeg echter onder druk en was er van het goede spel van Hoevelaken in de eerste helft weinig over. Na ruim een kwartier leidde dit tot de 2-2 van Art Veldhuizen. Beide ploegen wilden echter winnen en het werd een spannende eindfase met kansen voor Blauw Geel'55, maar zeker ook voor Hoevelaken. Coen Bos (afgekeurd vanwege buitenspel), Sven van de Akker (lat) en Daniël Bezembinder (reddingen keeper) waren dichtbij, maar Hoevelaken moest zich tevreden stellen met de 2-2 eindstand.

Het is ongemeend spannend in de derde klasse, waar Veenendaal nu koploper is na winst op VVOP (1-4). De nummer acht van de competitiestand heeft echter slechts drie punten. Hoevelaken staat zevende met twee punten minder dan de koploper.