Laptop,  telefoon en koffie, onmisbare schakels bij een goed verkoopgesprek
Laptop, telefoon en koffie, onmisbare schakels bij een goed verkoopgesprek de Graaf

Business Creative, kantoor op het platteland met veel bedrijvigheid.

21 november 2019 om 21:25 Nieuws Deel je nieuws

Sommige bedrijven kom je niet tegen in de stad of in het centrum van een dorp, hebben geen zichtlocatie waar de naam van het bedrijf de gevel siert. Eén zo’n bedrijfje is Business Creative, inmiddels ruim drie jaar gevestigd op het platteland van Nijkerk.

Er wordt voornamelijk vanuit huis gewerkt, waar het mooie uitzicht vanachter het bureau veel ruimte biedt om creatieve ideeën te ontwikkelen voor commerciële oplossingen. public relations en sponsorwerving van bedrijven en verenigingen. De persoon achter Business Creative is Petra de Graaf, wellicht heeft u onbewust persberichten van haar hand gelezen, in plaatselijke media maar ook in de grotere kranten en op online nieuwssites. 

Petra houdt zich ook bezig met telefonische verkoop van b.v. advertentieruimte in tijdschriften en op websites van opdrachtgevers, voor deze verkoopactiviteiten neemt Petra altijd veel tijd, juist om potentiële klanten de ruimte te geven hun afwegingen te maken en wanneer gewenst bezoekt ze de klant, op verzoek van de klant kan Business Creative de  mediaplanning ook uit handen nemen.

“Adverteren kost geld, geld waar bedrijven zorgvuldig mee om moeten gaan, sommige bedrijven maken een budgetplanning voor het hele jaar, andere adverteren actiematig, het uiteindelijke doel van Business Creative is langdurige contacten op te bouwen en tevredenheid voor alle drie de partijen te creëren.
Verkopen is een vak waarbij een nee van de klant gerespecteerd moet worden, juist door geen druk uit te oefenen maar proberen mee te denken met de klant, kan de verkoper, de deur op een kier zetten voor de toekomst, hiermee wordt een vertrouwensrelatie opgebouwd waarin, op lange termijn alle partijen veel meer voor elkaar kunnen betekenen”, aldus Petra.

Heeft uw personeel moeite om dat eerste telefonische contact tot stand te laten komen dan kan Business Creative hen op weg helpen met een telefonische verkooptraining, op ongedwongen wijze worden tools aangereikt om ontspannen gesprekken te voeren.

Zie voor meer informatie en contactgegevens:  http://business-creative.simpsite.nl

 

advertentie
advertentie