Steyn (7) en Leon (4) hielpen hun moeder met het uitzoeken van de meubeltjes en kleurtjes.
Steyn (7) en Leon (4) hielpen hun moeder met het uitzoeken van de meubeltjes en kleurtjes. Maureen van Goethem
Advertorial

Kinderkapsalon bij 'Looks 4 You'

21 november 2019 om 17:00 Zakelijk

NIJKERK Bea Hoveling-Van Drie, eigenaresse van Kapsalon 'Looks 4 You', richtte onlangs een afgescheiden kinderkapsalon in, waar de kinderen die geknipt moeten worden, zeker op hun gemak kunnen zijn.

Maureen van Goethem

De ruimte is helemaal vernieuwd, van het plafond tot de vloer en het meubilair, en dus helemaal gericht op kinderen. Hoveling kwam op het idee door haar eigen kinderen, Steyn (7) en Leon (4). Zij hebben hun moeder ook geholpen met het uitzoeken van de meubeltjes en kleurtjes.

GROTE GEBEURTENIS Kinderen hebben vaak geen zin in de kapper. Ze moeten stil zitten, krijgen een cape om en dan ook nog eens een schaar of tondeuse dichtbij hun hoofd. ,,Kinderen mogen hier zichzelf zijn'', vertelt Hoveling. ,,Ze worden goed afgeleid. We krijgen veel klantjes die het van te voren niet fijn vinden om geknipt te worden. Hier doen we er alles aan om de knipbeurt zo fijn mogelijk te maken.''

De kinderen gaan vast met veel plezier in één van de kappersstoelen zitten, want dat zijn een heuse mini-auto en prinsessenstoel met glitter en glamour. Broertje en zusje kunnen ondertussen spelen. Zo vervelen ze zich zeker niet terwijl hun broer of zus de haren kort laat knippen. Er hangt een televisie waar de kinderen naar een aflevering van bijvoorbeeld 'Buurman en Buurman' kunnen kijken, ze mogen even op de iPad of gewoon lekker in hun spel hard rijden in de rode auto met toeter.

ERVARING De kapsters stellen de kinderen op hun gemak en leggen rustig uit wat er gaat gebeuren. ,,Daar hebben we tijdens de inrichting rekening mee gehouden. Vaak is het lastig even naar beneden te kijken. Daarom zit er aan de meiden & jongens kant ook wat moois laag bij de grond.'' Na het knippen mogen ze wat uitzoeken van de schaal met cadeaus.

LOOKS Natuurlijk kunnen ook volwassenen hier nog steeds terecht. ,,Wij zijn erg blij met onze vaste klantenkring. Tevens kijken wij bij nieuwe klanten graag wat bij je 'Looks' en persoonlijkheid past en welke stijl er het beste bij jouw gezichtsvorm past.''

Kapsalon 'Looks 4 You'. Langestraat 4, 3861BN Nijkerk. Tel.: 033 246 00 04. www.kapsalonlooks4you.nl

Maureen van Goethem
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie