Afbeelding
Mea Flora

Mea Flora sluit de deuren

21 november 2019 om 10:55 Zakelijk

NIJKERK Bloemenwinkel Mea Flora sluit per 28 december haar deuren. Eigenaresse Brenda van den Heuvel en haar team gaan zich met name richten op de zakelijke markt. 

,,Na heel wat jaren met liefde en plezier voor jullie te hebben klaargestaan met mooie bloemen, planten en cadeau artikelen zijn wij 28 december voor het laatst open", vertelt de eigenaresse van de winkel. ,,In de afgelopen jaren hebben we een klantenkring opgebouwd op de zakelijke markt, die wij wekelijks voorzien van een mooi boeket op de balie, bloemen voor een verjaardag of jubileum. Hier gaan wij ons verder op richten."

Mea Flora blijft wel ook bloemenabonnementen voor particulieren verzorgen. ,,Een boeket om cadeau te geven en of te bezorgen of eventueel zelf een bloemetje uit te zoeken? Dit is mogelijk op woensdagmiddag en vrijdagmiddag vanaf mijn thuislocatie op de Amersfoortseweg 51A in Nijkerkerveen", legt Van den Heuvel uit. ,,Ook voor bruiloften en bloemen voor een afscheid van een dierbare kan nog altijd een afspraak worden gemaakt."

Tussen Kerst en oud en nieuw houdt Mea Flora een opruiming met 50 procent korting, ook voor Kerst zijn er dan diverse producten in de opruiming. 

advertentie
advertentie