Maarten van Rossem
Maarten van Rossem Bibliotheek Hoevelaken

Literair diner met Maarten van Rossem

18 november 2019 om 10:42 Evenementen Deel je nieuws

Op dinsdag 26 november a.s. komt Maarten van Rossem naar Hoevelaken. In restaurant De Klepperman geeft hij een lezing van ongeveer drie kwartier. Daarna schuift hij bij u aan tafel tijdens het driegangendiner dat in de mooie ambiance van De Klepperman wordt geserveerd.

Maarten van Rossem, historicus en Amerikakenner. Doordat hij eruditie en onderkoelde humor op een unieke manier weet te combineren is hij een graag geziene gast in programma’s als Pauw en DWDD. Hij heeft een mening over allerlei maatschappelijke vraagstukken en politieke kwesties. 

Maarten studeerde geschiedenis in Utrecht en promoveerde in 1983. Zijn specialisme is de geschiedenis van de Verenigde Staten. Door zijn grote kennis van Amerika was hij veelvuldig op televisie te zien als commentator bij grote gebeurtenissen als de Golfoorlog en de aanslagen van 9/11. Hij kreeg ook eigen tv-programma’s, zoals Van Rossem in Amerika, Van Rossem For President en Hier zijn de Van Rossems. Hij is jurylid bij de kennisquiz De Slimste Mens. Bovendien heeft hij zijn eigen magazine genaamd Maarten!

Prijs lezing, incl. driegangendiner (excl. drankjes) voor de speciale jubileumprijs van € 50,--. Aanmelden kan tot 21 november via www.bibliotheekhoevelaken.nl

Het diner is mogelijk gemaakt door Bibliotheek Hoevelaken en Hotel Restaurant De Klepperman.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie