Afbeelding
Jan Aukus

Sinterklaasintocht Hoevelaken: wat, waar en hoe laat?

22 november 2019 om 07:15 Evenementen

HOEVELAKEN Sinterklaas en zijn Pieten komen zaterdag 23 november weer aan in Hoevelaken. Het moet uiteraard weer een feestelijke middag worden, met een programma vol activiteiten voor jong en oud.

De intocht start om 13.30 uur vanaf De Brink nabij dorpshuis De Stuw. Onder de vrolijke muzikale begeleiding van Muziekvereniging DAP uit Apeldoorn worden Sint en Pieten het dorp ingeleid. De route loopt via de Kantemarsweg naar de Westerdorpsstraat, Elzenlaan, van Zuylenlaan, Spechtlaan, Koolmeeslaan, Nachtegaallaan naar De Wiekslag. Rond 14.00 uur worden zij daar officieel welkom geheten door burgemeester Gerard Renkema en Dennis Toebast, voorzitter van Hartje Hoevelaken. Daar zal de Sint de handjes schudden van de vele kinderen die hem staan op te wachten. Er is zelfs gelegenheid om met hem op de foto te gaan.

PIETENDISCO Om lekker warm te blijven, en natuurlijk fit, is er vanaf 14.15 uur een gezellige pietendisco op De Brink. Daar kunnen kinderen samen met de pieten en Sinterklaas swingen en dansen op de mooiste Sinterklaasliedjes. Terwijl de kinderen zich vermaken, zijn de ouders van harte welkom bij de horecagelegenheden in Hartje Hoevelaken, Grand Café De Haen, La Salita en Café de Wiekslag. Of natuurlijk vast voor pakjesavond inkopen doen bij één van de winkels in het dorp.

Het Sinterklaasfeest wordt georganiseerd door de ondernemers van Hartje Hoevelaken. Actuele informatie is te vinden op www.hartjehoevelaken.nl of op www.facebook.com/hartjehoevelaken.

advertentie
advertentie