Winst voor Voice in Dronten

17 november 2019 om 20:49 Overig Deel je nieuws

De handbalheren van HV Voice speelden afgelopen zaterdag hun derde wedstrijd van de competitie in Dronten tegen Atlantis. De gastheren stonden voor aanvang onderaan, maar een gemakkelijke avond werd het niet. Na veel ploeteren won Voice weinig overtuigend met 13-18.

Atlantis startte fel en opende de score. Voice had moeite om in het spel te komen maar hield de achterstand beperkt. Voice speelde te slordig om het verschil in klasse om te zetten in de stand. Zo bleef de eerste helft een gelijk opgaande strijd. Bij rust was de stand 8-9 in het voordeel van Voice.

In de tweede helft begon Voice sterker en kwam het in de eerste de beste aanval op 8-10. De ploeg bleef echter slordig spelen en zag Atlantis met wat geluk nog terugkomen tot 11-11. Voice liet zich niet uit het veld slaan en nam steviger het initiatief. Zonder echt goed te spelen werd de voorsprong uitgebouwd naar 11-18. Pas in de slotminuten kon Atlantis weer wat terugdoen, zonder dat de overwinning voor Voice nog in gevaar kwam. Uiteindelijk won Voice met 13-18.