Afbeelding
Gerrit Steen

Mineralenbeurs bij Euretco Hoevelaken

17 november 2019 om 15:25 Evenementen

HOEVELAKEN De tweejaarlijkse Mineralenbeurs wordt zaterdag 23 november 2019 in combinatie met de Paranormaalbeurs in de grote beurszaal van Euretco aan de Koninginneweg te Hoevelaken gehouden van 10.00 tot 16.00 uur.

Op de Mineralenbeurs staan veel stands waar van alles te zien is op het gebied van mineralen. Ook liefhebbers van opalen, fossielen, schelpen en stenen komen volop aan hun trekken. Kort gezegd, alles wat de fascinerende wereld van de mineralen zo bijzonder maakt is er wel te bewonderen. Er zijn diverse demonstraties stenen slijpen, waarbij ook het publiek en met name de kinderen een steentje kunnen slijpen. Ook kan men een edelsteenbol laten kraken. Het is altijd een spannend moment welke kristallen er in zo'n bol zitten. Tevens is er een mogelijkheid om zelf een steentje te slijpen en zijn er diverse microscopen aanwezig, waaronder een digitale met LCD scherm, waarop men ook de kleinste kristallen kan bewonderen.

PARANORMAALBEURS Organisator Loes Lerou: ,,Veel belangstellenden zijn geïnteresseerd in gezondheidsstenen, voornamelijk die waar geneeskrachtige eigenschappen aan worden ontleend. Deze mensen hebben vaak belangstelling voor paranormale zaken en spiritualiteit. Op de Paranormaalbeurs kunnen ze terecht bij mediums, paragnosten, tarotkaartenleggers, psychometrie, helderziende waarnemingen waarbij ze een antwoord en inzicht kunnen krijgen op persoonlijke levensvragen.  Maar men kan ook terecht voor een heerlijke voetreflexmassage. Voor kinderen tot met 13 jaar is er een grabbelton waar kinderen gratis een mineraal of fossiel mogen grabbelen." De entree bedraagt 4 euro. Kinderen t/m 13 jaar hebben gratis entree. Voor meer informatie bel 033-4553494.

advertentie
advertentie