Afbeelding
Aalt Guliker

Winterfair in Nijkerkerveen

16 november 2019 om 12:18 Overig

NIJKERKERVEEN Op zaterdag 7 december wordt voor de tweede maal  een gezellige Winterfair gehouden op het complex van Veensche Boys. Om 17.00 is de start van de Winterfair die georganiseerd wordt door zangvereniging Halleluja, muziekvereniging Concordia, het Oranje Comité  Nijkerkerveen en sv  Veensche Boys. De entree is gratis.

In winterse sfeer zijn er  diverse kramen met een breed aanbod aan kleding, curiosa en etenswaren  aanwezig. Diverse verenigingen en organisaties  uit de gemeente Nijkerk presenteren zich. In de loop van de avond  zal Concordia een muzikale bijdrage leveren door het geven van een concert. Ook de Kerstman ontbreekt niet en biedt zich aan om op de foto te gaan met ieder die dat wil.

Als klap op de vuurpijl zal er een veiling plaatsvinden met speciale items van onder andere de Veense helden Donny van de Beek en Thomas Buitink. Maar ook op vele andere unieke zaken kan geboden worden. De opbrengst is bestemd voor de deelnemende verenigingen. Het belooft 7 december een  knusse en gezellige Winterfair te worden in Nijkerkerveen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie